Fenerbahçe'den KAP'a Allan Saint-Maximin açıklaması

Fenerbahçe Allan Saint-Maximin ile ilgili açıklama yaptı: "Fransız oyuncunun kiralık transferi için görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi"

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 19:48
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 20:34
Fenerbahçe'den KAP'a Allan Saint-Maximin açıklaması
DHA
Kaynak DHA

Fenerbahçe uzun süredir görüşme halinde olduğu Fransız hücum oyuncusu Allan Saint-Maximin'in transferi için resmi açıklamayı yaptı.

Sarı-lacivertliler oyuncunun kiralık transferi için kulübü Al-Ahli ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Fransız futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği ve ardından sağlık kontrollerine gireceği belirtildi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli forması giyen 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını duyurdu. Fransız futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği ve ardından sağlık kontrollerine gireceği belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Al-Ahli ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa