İzmir'deki silahlı ve bıçaklı kavgada yaralılar var

İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 1'i ağır 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Temmuz 2024 04:27
GÜNCELLEME
17 Temmuz 2024 04:27
İzmir'deki silahlı ve bıçaklı kavgada yaralılar var
DHA
Kaynak DHA

Olay, gece yarısı Günaltay Mahallesi 4902 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, B.G. (19), İ.A. (31), Ö.G. (67) ve Ö.Y. (67) sokakta sohbet ettikleri sırada yanlarına motosikletle iki kişi geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan iki grubun yanına bir otomobil yanaştı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, iddiaya göre otomobilden inen M.A., tabancayla ateş açtı. Ardından yaşanan arbede sırasında B.G. kalçasından, İ.A. belinden, Ö.Y. sırtından bıçak darbeleriyle, Ö.G. ise göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı.


Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından B.G., Ö.G. ve Ö.Y.'yi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İ.A.'yı ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Dört kişiyi yaralayan grup, olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin olayla ilgili yaptığı araştırmada, kaçan grupta bulunan V.Ç.’nin elinde bıçak, tabancayı ateşleyen kişinin ise M.A. olduğu belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa