Öğretmenler için mazeret duyurusu yayımlandı...

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme duyurusu yayımlandı. 1-7 Ağustosta tercihler 16 Ağustosta ise atamalar yapılacak.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Temmuz 2024 07:15
GÜNCELLEME
17 Temmuz 2024 06:58
Öğretmenler için mazeret duyurusu yayımlandı...
DHA
Kaynak DHA

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru duyurusu yayımlandı. Kadrolu öğretmenlerin yer değişikliği başvuruları 1-7 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 16 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.


Bakanlık kadrolarında görev yapan öğretmenlerden aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve diğer nedenlerden birine bağlı olarak mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerine ilişkin duyuru yayımlandı. Buna göre, başvurular iki aşamalı olarak sistem üzerinden alınacak. Öğretmenler birinci aşamada 1-7 Ağustos tarihlerinde belgeleriyle mazeretlerini bildirecek, ön başvurusu onaylananlar ikinci aşamada 10-15 Ağustos tarihlerinde tercih başvurusunda bulunabilecek. Atamaları 16 Ağustos'ta gerçekleştirilenler, ayrılma işlemlerini 19 Ağustos itibarıyla yapılabilecek.

AK PARTİ'NİN SİYASİ PARTİLERLE İLGİLİ TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Öte yandan TBMM Genel Kurulu'nda, siyasi partilerin sunduğu grup önerilerinin ardından tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeleri de içeren, 'Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' üzerindeki genel görüşmelere başlandı. Saadet Partisi, İYİ Parti ve MHP'lilerin teklif üzerine yaptığı açıklamaların ardından Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın yaşadığı tansiyon rahatsızlığından ötürü birleşime ara verildi. Genel Kurul, aranın ardından yeniden toplandı. Karaca, kanun teklifleri ve komisyonlardan gelen işleri sırasıyla görüşmek üzere 17 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'da toplanmak üzere birleşimi kapattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa