Atletico Madrid'e 4. Türk imza atıyor

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Altınordu'nun 19 yaşındaki filebekçisi için hareketi geçti. Transfer gerçekleşirse Madrid ekibine 4'üncü isim gidecek.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
17 Temmuz 2024 12:52
GÜNCELLEME
17 Temmuz 2024 14:43
Atletico Madrid'e 4. Türk imza atıyor
O
Onur Çetinkaya Editör

Türkiye'den Avrupa'ya giden futbolcu sayısında son yıllarda artış yaşandı. 



Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Mehmet Zeki Çelik, Arda Güler, Cenk Özkaçar, Ozan Kabak, Serdar Saatçi, Merih Demiral, Rıdvan Yılmaz bunlardan bir kaçı.

Son olarak Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te boy gösteren A Milli Futbol Takımı oyucuları Avrupa takımlarının radarına girdi.

Galatasaray'ın bu sezon değişmez isimlerinden olan kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz hem Şampiyonlar Ligi hem de EURO 2024'te adından söz ettirdi.

Madrid'den milli kaleci ısrarı 

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Altınordu'nun 19 yaşındaki filebekçisi için hareketi geçti.

Avrupa'nın köklü takımlardan Madrid,  genç milli kalecisi Mert Furkan Bayram'a dünya devlerinden Atletico Madrid'in talip oldu. 

İspanyol ekibinin Mert Furkan için girişimlere başladığı ve Altınordu yönetimiyle masaya oturduğu öğrenildi.

İspanyol ekibinin genç kaleci için şartları zorlaması beklenirken pazarlıkların yapıldığı ve bir sonraki satıştan alınacak pay hakkında detayların konuşulduğu belirtildi.

Atletico Madrid'e 4. Türk

Mert Furkan, kulüplerin anlaşma sağlaması durumunda Atletico Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Mert, Atletico Madrid'e transfer olursa bu kulüpte Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Çağlar Söyüncü'den sonra forma giyen 4'üncü Türk olacak.

Şimdiye kadar birçok futbolcu yetiştiren Altınordu, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Ravil Tagir'i Avrupa arenasına yolladı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa