İsmail Kartal kalp krizi geçirdi

Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal kalp krizi geçirdi. Kartal'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
17 Temmuz 2024 16:46
GÜNCELLEME
17 Temmuz 2024 17:10
İsmail Kartal kalp krizi geçirdi
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal rahatsızlandı.

Kalp krizi geçirdi 

Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Kartal'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan 61 yaşındaki teknik adam stent takıldığı belirtildi.Tedavisi süren Kartal'ın bir süre daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi. 

Kartal'ın karnesi

2023- 2024 sezonunda başarılı bir sene geçiren İsmail Kartal, sarı lacivertli takımın başında 99 puan topladı.  99 gol atan takım kalesinde ise 31 gol gördü.

Galatasaray ile tarihi bir şampiyonluk yarışına giren takımın başında olan Kartal'ın Avrupa karnesi de iyi.  Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Kadıköy’de Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a penaltı atışları sonunda elendi. 

Türkiye Kupası'nda da MKE Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe sezonu kupasız kapattı.  Fenerbahçe ile 2014-2015 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 2021 yılında Türkiye Kupası'nı kazandı.

Eleştirilere maruz kaldı 

Sezonun son haftalarında kadro ve oyuncu değiştirmede yaptığı hamlelerle eleştiri oklarını üzerine toplayan Kartal, geçtiğimiz yıl Jorge Jesus'un yerine gelmişti. 

Fenerbahçe'ye üçüncü kez teknik direktör olan Kartal, derbilerde ise başarılı bir sene geçirdi. Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş'ı deplasmanda yendi. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak kupasız tamamlayan Kartal'ın yerine yeni yönetim ve Ali Koç başkanlığında Portekizli teknik adam Jose Mourinho getirildi. 

Kalp krizi geçirdi iddiası yalan çıktı

Özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındığı iddia edilen Kartal'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tıkalı damarı için başarılı bir anjiyo geçirdiği öğrenildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa