Amcasının aracını ateşe verdi...

İstanbul Avcılar’da yaşanan olayda, iddiaya göre H.Ç. amcasına ait park halindeki hafif ticari aracı ateşe verdi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 07:10
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 05:29
DHA
Kaynak DHA

Yeşilkent Mahallesi G-811 Sokak’ta saat 22.30 sıralarında park halinde bulunan hafif ticari araçta yangın çıktı. Alev alev yanan aracı görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.


İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale etti. Araç yangının ardından metal yığınına dönerken, çevrede inceleme yapan polis, aracın 18 yaşından küçük H.Ç. tarafından yakıldığını belirledi. 

Amcasına ait aracı ateşe veren H.Ç. polisin çalışması sonucu gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

TUNCELİ'DEKİ YANGINDA HAYVANLAR TELEF OLDU

Tunceli'de yaşanan başka bir yangın olayında ise çok sayıda hayvan telef oldu.

Pertek ilçesine bağlı Kaçarlar köyündeki Ergün Haydaroğlu’na ait samanlıkta, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, bitişiğindeki ahıra sıçradı. İhbarla bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ile kent merkezinden itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.


İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na ait 2 Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da, tazyikli suyla söndürme çalışmalarına destek verdi. Çevredekilerin de traktörleriyle müdahale ettiği yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 16 büyükbaş hayvan öldü, 18 hayvan da yaralandı. Soğutma çalışmaları süren yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından, yangınla ilgili hasar tespit çalışması başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa