Fenerbahçe'ye sürpriz isim... Görüşmeler sürüyor...

Fenerbahçe, Milan'da forma giyen Sırp forvet Luka Jovic'i gündemine aldı. Transfer ile ilgili çalışmalar devam ediyor...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 08:31
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 06:52
Fenerbahçe'ye sürpriz isim... Görüşmeler sürüyor...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir golcüyü gündemine aldı.

Star'da yer alan haberde İspanyol basını Relevo'nun haberine göre; Fenerbahçe, Serie A'nın güçlü takımlarından Milan'da forma giyen Sırp forvet Luka Jovic'in durumunu incelemeye başladı.


İLK TEKLİF REDDEDİLDİ

Diğer yandan Football Italia'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin Jovic için yaptığı ilk teklif Milan tarafından reddedildi, ancak kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

10 GOLE KATKI SAĞLADI

Rus ekibi Zenit ile de adı anılan 26 yaşındaki Jovic, geçen sezon Milan formasıyla çıktığı 30 resmi maçta 9 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Öte yandan yerli transferde Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren golcü Cenk Tosun Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Golcü oyuncu sosyal medyadan Beşiktaş'a veda etti.

Cenk Tosun yaptığı açıklamada, ''2014 yılında kapısından içeri girdiğim ve bu süreçte birlikte büyük başarılara imza attığımız Beşiktaş ile yollarımız ayrıldı. Bu süre zarfında benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim...'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa