İsrailli futbolcu Hisham Layous kimdir?

İsrail Premier Ligi kulübü Hapoel Tel Aviv'de forvet pozisyonunda oynayan İsrailli profesyonel futbolcu Hisham Layous kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 12:04
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 12:04
İsrailli futbolcu Hisham Layous kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Hisham Layous, 13 Kasım 2000, Mi'ilya doğumlu İsrailli profesyonel bir futbolcudur. Layous, kariyerine çeşitli kulüplerde ve milli takımda gösterdiği performansla futbol dünyasında dikkat çekmektedir.

Kulüp Kariyeri: Hisham Layous, futbol kariyerinin gençlik yıllarını Ihud Bnei Sachnin'de geçirdi ve U19 seviyesine kadar burada oynadı. 2019/20 sezonunda Ukrayna'ya transfer olarak Karpaty Lviv takımına katıldı. Hisham Layous, 11 Ağustos 2019'da Premjer-Liha'da ilk maçına çıktı ve sezon boyunca beş maçta daha forma giydi, ancak bu maçlarda sınırlı süre yer aldı.

Karpaty'nin 2020 yazında zorunlu düşüş yaşaması sonrası kulüpsüz kalan Hisham Layous, Ruch Lviv ile sözleşme imzaladı, ancak burada da fazla forma giyme şansı bulamadı. Şubat 2021'de İsrail'e geri dönen Layous, SC Kfar Qasem'de İkinci Lig'de oynamaya başladı. İsrailli futbolcu Layous, 2022/23 sezonundan itibaren Hapoel Tel Aviv forması ile futbol kariyerini sürdürmektedir.

Milli Takım Kariyeri: Hisham Layous, Eylül 2021'de İsrail U21 milli takımı için ilk kez forma giydi. Layous, birkaç maçta daha görev aldıktan sonra 2023 Avrupa Şampiyonası'na katıldı ve bu turnuvada son grup maçı haricinde diğer bütün maçlarda görev aldı. Layous, İsrail U21 takımıyla birlikte yarı finale kadar yükseldi ancak İngiltere'ye 0-3 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa