Seren Serengil'den Tolgahan Karataş açıklaması!

Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş ile dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Karataş'a Seren Serengil sahip çıktı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 13:37
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 14:16
Seren Serengil'den Tolgahan Karataş açıklaması!
Ecem Çetin Editör

"Dünya Güzellerim Tatilde" programından ayrıldığını açıklayan Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'la ilgili yaptığı açıklama ile de gündeme geldi. 

Ersoy, Karataş'ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duyduğunu söyledi. 

Tolgahan Karataş ile olan iş akdini tek taraflı olarak feshettiğini ifade eden Bülent Ersoy, kendisinin hayat felsefesi gereği bunların yaşam tarzına, bulunduğu mevkiye, kişiliğine ve starına son derece ters düşen davranış biçimleri olduğunu ifade etti. 

Bülent Ersoy, makyörünü gece yarısı villadan kovduğunu ve kovdurduğunu söyledi.


Ersoy'un açıklamaları gündem olurken, makyör meselesine sunucu ve oyuncu Seren Serengil de dahil oldu. 

"Tolgayı benim makyörüm olarak tanırsınız hepiniz.." diye sözlerine başlayan Serengil, Bülent Ersoy'un kendisinin makyajlarını çok sevdiğini ve Tolgahan Karataş'ı istediğini söyledi.


Seren Serengil, Karataş'ın dünyanın en temiz, en iyi kalpli, en efendi insanlarından biri olduğunu belirtti. 

Serengil, şunları söyledi; 

"Makyörlüğünün dışında da son derece yardımsever bir insandır çantasını taşır sizi giydirir her türlü organizenizi yapar işinin dışında bile her türlü yardımınıza koşar öyle yüce gönüllü bir çocuktur.. Kendi ekmeğinde dört tane köpeğiyle yaşayan kalbi tertemiz biridir. Asla bir dejenerasyonuna şahit olmadım asla özel hayatını sormadım irdelemedim beni ilgilendirmedi. Bülent Hanım'ın onun bu kadar cinsel hayatına girmesi eleştirmesine çok üzüldüm. Ailesinden herkes bu özel durumunu bilmeyebilir annesi babası var belki etraflarıyla paylaşmıyorlar. Çok ama çok ayıp çünkü bu işe giderken her yönden örnek aldığı özendiği birinin yanına gittiği için çok heyecanlıydı."


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa