Yıldız Tilbe'den itiraf! Dinleyenler duygulandı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, konserinde dikkat çeken bir itirafta bulundu. Tilbe, annesinin kendisini istemediğini söyledi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 14:57
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 16:55
Yıldız Tilbe'den itiraf! Dinleyenler duygulandı
Ecem Çetin Editör

Delikanlım, Hastayım Sana, Yürü Anca Gidersin, Sana Değer, Vazgeçtim şarkılarıyla yıllara damga vuran Türk müziğinin sevilen ismi Yıldız Tilbe, Türkiye'nin en sevilen ve dinlenen sanatçılarından bir tanesi...

Sahne şovları, dansları, kıyafetleri ve açıklamalarıyla sürekli gündeme gelen Tilbe, konserlerine hızla devam ediyor. 

Türk müziğinin güçlü seslerinden birisi olan ve şarkıları milyonlar tarafından dinlenen ünlü şarkıcı, son olarak Alaçatı’da hayranlarının karşısına çıktı. 

Sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Yıldız Tilbe, dikkat çeken bir itirafta bulundu. 


Tilbe, annesinin kendisini istemediğini ifade etti. 

Ünlü şarkıcı, "Kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış ama ne yaptıysa beni düşürememiş. Sonra en son kızı olarak beni doğurmuş. Annem bana, ‘Seni düşüremedim, çekeceğin varmış’ diyordu. Sizinle görüşeceğimiz varmış." dedi. 


Doğulu olduklarını ifade eden ünlü şarkıcı, "Babama, ‘Senin oğlun yok, üzülmüyor musun?’ diyordum. Babam, ‘Benim her kızım 10 tane erkek eder. Sizin bir tırnağınıza 10 erkeği değişmem’ diyordu hep. " ifadelerini kullandı. 

Şarkıcı babasının kendilerini çok sevdiğini ifade ederek, "sonra beni hiçbir sevgi ikna edemedi" değerlendirmesinde bulundu. 


Yıldız Tilbe'nin açıklamalarını görenler oldukça duygulandı. 

Sosyal medyada gündem olan açıklamaya çok sayıda yorum geldi. 


İnsanlar, "Sonra da dünyaya yaşayan bir yıldız gibi düşmüşsün be abla. Harikasın", "Seni bize veren Allaha şükürler olsun" tarzında yorumlarda bulundular.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa