Görme engelli çift rögara düştü: O anlar kamerada!

Samsun'da görme engelli Gülderen Durna Dalgıç eşiyle birlikte yürüdüğü esnada kapağı açık bırakılan rögara düştü. Bu sırada hamile olan eşini kurtarmak isteyen Emrah Dalgıç da başını rögar kapağına çarptı. Çevredekiler yaralanan çifti kurtarırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

BB
Büşra Bayrak Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 15:13
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 15:26
Görme engelli çift rögara düştü: O anlar kamerada!
BB
Büşra Bayrak Editör

Samsun'da yaşanan bir olay yürekleri ağza getirdi. 

Olay, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. 

İddiaya göre, sokakta yürüyen görme engelli çift çalışma için kapağı açık bırakılan ve etrafına hiçbir güvenlik önlemi alınmayan rögara düştü.

Hamile olan 36 yaşındaki görme engelli İngilizce öğretmeni Gülderen Durna Dalgıç rögarın içine düşerken, onu kurtarmak isteyen 39 yaşındaki eşi Emrah Dalgıç'ta  başını rögar kapağına çarptı. 

Çevredeki vatandaşlar kurtardı

Neye uğradıklarını şaşıran engelli çiftin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. 

Vatandaşlar uzun uğraşlar sonucu Gülderen Durna Dalgıç’ı rögardan çıkartmayı başardı.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yaralanan çift Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken, olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Emrah Dalgıç dün akşam tedavisi sonrası taburcu edilirken, İngilizce öğretmeni Gülderen Durna Dalgıç'ın doğumhane servisindeki kontrollerinin devam ettiği belirtildi. 

Çiftin rögar kapağını açık bırakan firmadan şikayetçi olduğu öğrenildi. Diğer yandan olaydan sonra rögar kapağının yerine konduğu görüldü. 

Görme engelli çiftin rögara düştükleri anlar kısa sürede sosyal medyada paylaşılarak büyük tepkilere neden oldu.

İşte o anlar... 



Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Cem 1ay önce Allah bildiği gibi yapsın sizi. Şu memlekette adam gibi işini yapan birilerini göremeyecek miyiz? Hiç mi kafanız çalışmıyor? Bir çocuk, bir görme engelli düşebilir diye hiç mi aklınıza gelmiyor? Yazıklar olsun.
Sonraki Sayfa