Mehmet Büyükekşi'den 8 yeni proje

TFF başkanını ararken adaylardan Mehmet Büyükekşi yeni dönemde yapacağı 8 projeyi konuk ve kamuoyuyla paylaştı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2024 16:55
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2024 17:58
Mehmet Büyükekşi'den 8 yeni proje
O
Onur Çetinkaya Editör

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yapılacak Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkanını seçecek.

Ankara'da gerçekleştirilecek seçimin sonucu merakla beklenirken mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık için yarışıyor.


Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık seçimine girebilmesi için kongre günü Genel Kurul Divanı'na, 64 delegenin ıslak imzalı desteklerini sunmaları gerekiyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ile denetleme kurulunun 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 dönemini kapsayan hesap ve faaliyetleri ibra oylamasına sunuldu. Mehmet Büyükekşi ile kurulları oy çokluğuyla ibra edildi.

TFF başkanını ararken adaylardan Mehmet Büyükekşi yeni dönemde yapacağı 8 projeyi konuk ve kamuoyuyla paylaştı.

 8 eylem planını anlatan TFF mevcut  başkanı ve adayı Mehmet Büyükekşi,  Kulüplerin Spor Toto ve iddaa gelirleri artacağını söyledi. 



Teknik heyet Bağ-Kur'lu olacak

Sponsorluk ve yayın gelirlerinin de artmaya devam edeceğinin altını çizen Büyükekşi,  Teknik heyet ve futbolcuların Bağ-Kur'lu olması için Bakanlık ile temasta olacaklarını söyledi.  Kulüp gelirlerinin yükseltilmeye devam edeceğini dile getiren TFF Başkan Adayı, takımların seyahat ve konaklama için bir şirketle anlaşacaklarını ekledi.

Maçlar YouTube kanalından yayınlanacak

Cümlelerine devam eden   Mehmet Büyükekşi planlarının söyle sıraladı; Oyuncu uygunluğu kuralını kulüplerimizin görüşlerine göre değerlendireceğiz. Türkiye Kupası'nın gelirlerini üç kat arttırdık. Süper Kupa'ya yeni format getirdik. 2. Lig ve 3. Lig'de toplam 25-26 maçı her hafta TFF YouTube kanalından yayınlayacağız. Dünya Kupası'nda inşallah milletimizi gururlandıracağız.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa