Türk yıldız Real Madrid radarında

İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler'in ardından Türk yıldız için harekete geçti. 18 yaşındaki futbolcuya önerilen miktar 15 milyon euro.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Temmuz 2024 13:25
GÜNCELLEME
19 Temmuz 2024 15:03
Türk yıldız Real Madrid radarında
O
Onur Çetinkaya Editör

Real Madrid, geçtiğimiz sezon yaz transferinde Arda Güler'i Fenerbahçe'den 20 milyon euro karşılığında transfer etti.

Antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, İspanyolların ilgisiyle karşılandı.18 yaşındaki Güler, ABD kampında  sakatlık yaşadı.  4 ay sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in sahalara dönüşü de muhteşem oldu.

Şampiyon sene geçirdi

Oynadığı futbolla taraftarların sevgisini kısa sürede kazanan yıldız futbolcu Real Madrid formasıyla 10 maçta 6 gol atma başarısını yakaladı. La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Arda Güler, EURO 2024'te de turnuvanın dikkat çeken isimlerinden oldu.

Real Madrid'e bir Türk daha

Arda Güler'in takımda gösterdiği performans ve Türk futbolcularının son zamanlarda yükselişi Avrupa takımlarının dikkati çekiyor. İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler'in ardından Türk yıldız için harekete geçti. 


Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için Real Madrid nabız yoklamaya başladı.  Real Madrid'in şef scoutu Juni Calafat'ın, Semih Kılıçsoy'u izlediği ve potansiyel transferler listesine dahil etti.

Semih'e İspanya yolu göründü

Premier Lig kulüplerinin de ilgisini çektiği  18 yaşındaki yıldız için Real Madrid'in 15 milyon euro transfer ücreti ödeyebileceği iddia edildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa