En-Nesyri transferinde mutlu son

Fenerbahçe, uzun süredir temas halinde olduğu Faslı golcü oyuncu Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
19 Temmuz 2024 16:17
GÜNCELLEME
19 Temmuz 2024 17:19
En-Nesyri transferinde mutlu son
O
Onur Çetinkaya Editör

Yeni sezona iddia girmek isteyen Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor. Jose Mourinho  ile Avusturya kampını tamamlayan  Fenerbahçe'nin yurda döndü.


Yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'le karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup etti.

Takıma yeni isimler katıldı

Yönetim ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık gelen Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlarken ardından Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı da kadrosuna kattı.  Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'un ile anlaşılırken imzanın ise bugün atılması bekleniyor.



4 yıldız listede 

Bu yıl planlamasında yer almayacağı kesinleşen Serdar Aziz, Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrıldı.  20 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Emre Demir  Mourinho'nun kadroda düşünmemesi üzerine Sakaryaspor'a kiralandı. 

Sarı lacivertlilerde bekleneni veremeyen Miguel Crespo ve Miha Zajc, Emre Mor ve Cengiz Ünder takımdan gönderilecek isimler arasında.

Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona geldi. Sarı lacivertliler,  Faslı yıldız Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. 

Transfer için Sevilla'ya 20 milyon euro bonservis ödemesi beklenirken En-Nesyri'nin Fenerbahçe'de yıllık 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacağı açıklandı.  Sevilla formasıyla toplamda 196 maça çıkan  En-Nesyri, 73 gol ve 7 asist katkısı sağladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa