Çorum'daki kazada üç kişi yaralandı...

Çorum'un Dodurga ilçesinde minibüsle motosikletin çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastanede tedavi altına alındı.

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
20 Temmuz 2024 04:18
GÜNCELLEME
20 Temmuz 2024 04:18
Çorum'daki kazada üç kişi yaralandı...
AA
Kaynak AA, DHA

Bilal G. (50) idaresindeki 06 FB 6141 plakalı minibüs, Dodurga-İskilip kara yolu Çiftlik köyü kavşağında Enes Malik B'nin (18) kullandığı 19 UH 256 plakalı motosikletle çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücüler ve motosiklette bulunan Abdullah S. (17) yaralandı.

Enes Malik B. ve Abdullah S. sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Bilal G. ise Dodurga Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DUR İHTARINA UYMADI, POLİSE ÇARPTI

Adana'da yaşanan bir başka olay da Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Asayiş uygulaması yapan polis ekiplerini gören K.Y. (21), motosikletiyle polislerden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada engel olmaya çalışan bir polise çarparak yaralanmasına neden olan sürücü K.Y., motosikletin devrilmesiyle kendisi de düştü. 


Yaya olarak kaçmaya devam eden K.Y., takip eden diğer polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ilk ifadesinde ehliyetinin olmadığı için kaçmaya çalıştığını söylediği öğrenildi. Yaralanan polis memuru ise olay yerine gelen sağlık görevlisinin yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa