Hafta sonu seyahat planı yapanlar dikkat!

20 Temmuz 2024 tarihinde bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerde trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği bildirildi...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
20 Temmuz 2024 08:32
GÜNCELLEME
20 Temmuz 2024 06:32
Hafta sonu seyahat planı yapanlar dikkat!
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Aydın Çevre yolunun Denizli istikameti Çine-Muğla Ayr.- kolunun devamındaki Aydın-Muğla devlet yoluna bağlantıyı sağlayan kol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır. (19.07.2024-23.07.2024)

İzmir-Çeşme Otoyolunun Urla Kavşağı Çeşme istikameti 25-27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ ve emniyet şeridinden sağlanmaktadır. (19.07.2024-25.07.2024)

İstanbul-Ankara yolunun 4-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü kavşak kolu trafiğe kapatılarak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İstanbul -Ankara yolunun 36-38.km leri arasında yolun Sakarya yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara yönünden gidiş -geliş olarak sağlanmaktadır.

Sakarya- Bilecik yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun Sakarya yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Bilecik yönünden gidiş- geliş olarak sağlanmaktadır.

O-4 Anadolu Otoyolu Samandıra Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları esnasında Samandıra Gişelerinden Otoyola giriş ve çıkışlar, servis yollarından kontrollü olarak sağlanmaktadır. (Çalışmalar 24 saat esasına göre çalışılacaktır.)

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Mersin-Adana yolunun 0-1.km.leri arasında Liman-Hal Köprüsü Farklı Seviyeli Kavşak Çalışmaları kapsamında köprü genleşme derzleri onarımı nedeniyle, trafik Liman D Kapısı Ayrım kolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Çan yolunun 11-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa