Yasaklı ırk köpek öldürüyordu! Polisin müdahalesine ilginç tepki

Türkiye'de yasaklı ırk bir köpeğin saldırısına uğrayan vatandaş, polisin müdahalesiyle zor kurtuldu. Başka bir vatandaşın tepkisi ise şaşkına çevirdi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
20 Temmuz 2024 22:38
GÜNCELLEME
20 Temmuz 2024 23:36
Kübra Şenal Editör

Son zamanlarda Türkiye'nin en büyük sorunu haline gelen başıboş saldırgan köpekler, yaralamaya hatta öldürmeye devam ediyor.

Çoluk çocuk fark etmeksizin gözüne kestirdiğini parçalamaya çalışan başıboş saldırgan köpek olayları bitmezken yasaklı ırklar da vatandaşa kabusu yaşatıyor.


YASAKLI IRK KÖPEK KOLUNU KOPARIYORDU

Bir vatandaş yasaklı ırk köpeğin saldırısına uğradı. Korkudan yere kapaklanan vatandaşın kolunu koparmaya çalışan köpek, yardıma gelen polis ekipleri tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

VATANDAŞ ÖLSE UMRUNDA DEĞİL

Olay yerinde bulunan bir kadının vatandaşın canını hiçe sayıp polisin müdahalesine gösterdiği garip tepki, dikkatlerden kaçmadı.

Sözde hayvansever kadın, "Niye vurdun niye vurdun" diyerek polise bağırdı.

BAŞIBOŞ SALDIRGAN KÖPEKLER DEHŞET SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

- Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 9 yaşındaki çocuk, tedavi altına alınmıştı. Talihsiz çocuğun babası Bahadır Aslan, oğlunun bacağında derin yaralar oluştuğunu söyleyerek hayatı boyunca unutamayacağı bir kabus yaşadığını belirtmişti.

- Geçtiğimiz haftalarda 5 köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet'in vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yaralanmış ve durumunun ağır olduğu bildirilmişti.

- Sakarya'nın Karasu ilçesinde belediye görevlisi olan 28 yaşındaki Oktay Sözer, barınağa götürmek için yakalamaya çalıştığı sokak köpeği tarafından saldırıya uğramış, kolundan bir parça kaybetmişti.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Cem 1ay önce Şu kadını bi susturun yaaaa. Hala vurmayın diye bağırıyor. Vurmayın da adamı çiğ çiğ yesin. Ne de olsa köpekler, insanlara göre üstün ırk.
Sonraki Sayfa