O görüntüler sonrası Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'den paylaşım!

Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisinin galasındaki diyaloğu gündem olmuştu. Oyunculardan açıklama geldi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Temmuz 2024 12:06
GÜNCELLEME
21 Temmuz 2024 12:38
O görüntüler sonrası Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'den paylaşım!
Ecem Çetin Editör

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Zeytin Ağacı dizisi, son dönemin en dikkat çeken projelerinden biri oldu.

İlk sezonu 28 Temmuz 2022, ikinci sezonu 11 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan Netflix'in sevilen dizisi, izleyenlerinden büyük bir ilgi gördü. 

İki sezonu da milyonlarca seyirciye ulaşan Zeytin Ağacı dizinin ikinci sezon galası İstanbul Sarıyer Yeniköy'deki bir mekanda 9 Temmuz'da yapıldı. 

Gala gecesinde Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün arasında yaşanan bir diyalog oldukça gündem oldu. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ekipten Seda Bakan, "Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca..." dediği sırada Tuba Büyüküstün araya girdi. 


Büyüküstün, "Az da olsa tanımıyordu, ben seni tanımıyordum, Boncuk'u tanımıyordum, Sen de Boncuk'u tanımıyordun, beni tanımıyordun" dedi. 

Ekip arasında bir süre daha devam eden diyaloğun sonunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan'a "Sus tamam, sus artık" ifadelerini kullandı. 


Sosyal medyada oldukça konuşulan o anlara çok sayıda yorum geldi.

İnsanlar, "Tuba Büyüküstün'ün saçmalayışını ve Seda'nın sabrını izliyoruz" "Seda’nın kibarlığı ve hanımefendiliği ile Tuba’nın iticiliği" tarzında yorumlarda bulundu. 


Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün gelen yorumların ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

İki oyuncu, görüntülü konuşma yaptıkları andan bir kareyi paylaşarak, 'sorun yok' mesajı verdiler. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa