Beşiktaş'ta yeni bir golcü doğdu

Beşiktaş'ın Grazer'i 5-1 mağlup ettiği maçta Mustafa Erhan Hekimoğlu attığı gollerle bu yılın iddialı isimlerinden olacağının sinyalini verdi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
21 Temmuz 2024 14:54
GÜNCELLEME
21 Temmuz 2024 15:25
Beşiktaş'ta yeni bir golcü doğdu
O
Onur Çetinkaya Editör

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Beşiktaş hazırlıklarını Slovenya'da sürdürüyor.


Gabriel Paulista, Rafa Silva, İmmobile gibi yıldızları takıma katan siyah beyazlılar, 2024-2025 senesi için kadrosunu daha güçlendirmek istiyor.

Kartal, Benfica'dan David Neres, Atletico Madrid'den Angel Correa ve Sassuolo'dan Armand Lauriente ile ilgileniyor. Beşiktaş, Slovenya kampının son gününde Avusturya ekibi Grazer AK ile karşı karşıya geldi. Maçta üstün oynayan taraf siyah-beyazlılar oldu.

Genç golcü Kartal'ı uçurdu

5-1 kazanılan hazırlık maçında ise mücadeleye genç oyuncu Mustafa Erhan Hekimoğlu damga vurdu.  17 yaşındaki forvet Mustafa Erhan Hekimoğlu, attığı 2 golle yıldızlaşırken,  Rashica'ya bir de asist yaparak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'a göz kırptı.

2 gol, 1 asist performansıyla gündem olan genç golcü, Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst da övgüyle bahsetti.

Hollandalı teknik adam,  "Mustafa'nın performansından mutluyum. Bu hafta size de söylemiştim, var olan yeteneklerimiz beni mutlu ediyor. O da iyi başladı. Genç yaşına rağmen beni etkileyen bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

2023-2024 sezonunu  U19 Süper Ligi'nde geçiren Mustafa Erhan Hekimoğlu  forma giydiği 12 maçta 5 gol atma başarısını gösterdi. 


Geçtiğimiz sene Semih Kılıçsoy ligde gösterdiği performansla EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almıştı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa