Kılıçdaroğlu’na yapılanın aynısı Biden’a da yapılıyor

ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan Yardımcısı adayı James David Vance, "Joe Biden, hayatımın en kötü başkanıydı" dedi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 08:51
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 09:06
Kılıçdaroğlu’na yapılanın aynısı Biden’a da yapılıyor
AA
Kaynak AA

CHP’nin başındayken yüceltilen, kongrede genel başkanlığı Özgür Özel’in kazanması sonrası “CHP’nin başına gelmiş en kötü başkan” denilen Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan muamelenin aynısı, ABD Başkanı Joe Biden’a da yapılmaya başlandı. Cumhuriyetçiler de Demokratlar da, Joe Biden’ın hem ABD’nin hem de Demokratların başına gelmiş en kötü başkan olduğunu düşünüyor.


James David Vance'den Biden ve Harris'e sert eleştiriler

ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan Yardımcısı adayı olan Ohio Senatörü James David Vance, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Vance, "Joe Biden, hayatımın en kötü başkanıydı. Kamala Harris de Biden'ın attığı her adımda yanındaydı" ifadelerini kullandı.

Trump ile birlikte Amerika'yı kurtarma iddiası

Vance, Demokratlar kimi seçerse seçsin "Başkan Trump ve kendisinin Amerika'yı kurtarmaya hazır" olduğunu belirtti. Vance, "Elinizden geleni ardınıza koymayın" diyerek Demokratlara meydan okudu.

Harris'in desteklediği kararlar

Vance, son dört yılda Harris'in Biden'ın "açık sınır" ve diğer kararlarına imza attığını söyledi. "Tüm bu başarısızlıklar Harris'i de kapsıyor," diyen Vance, Harris'in Biden'ın zihinsel durumu hakkında dört yıl boyunca yalan söyleyerek ülkeyi işini yapamayan bir başkana maruz bıraktığını belirtti.

Vance'in eleştirileri devam ediyor

James David Vance, sosyal medya üzerinden yaptığı bu sert açıklamalarla, Biden ve Harris'e yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Vance'in bu açıklamaları, ABD'deki siyasi tartışmaların hararetini artırıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa