Ozan Dolunay'ın yeni dizisi belli oldu!

Son olarak Kanal D'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın yeni dizisi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 09:23
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 10:16
Ozan Dolunay'ın yeni dizisi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Türkiye’nin başarılı genç yıldızlarından birisi olan ünlü oyuncu Ozan Dolunay, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle televizyon dünyasına adımını attı.

Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan yakışıklı oyuncu, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza gibi dizilerde de kamera karşısına geçti.

Yakışıklı oyuncu, 2019-2020 yılları arasında ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cenk karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan oyuncu, son olarak Kanal D’de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisinde Kenan karakterine hayat vermiştir.


Hayranları ünlü oyuncunun yeni projesini oldukça merak ediyor.

Ozan Dolunay yeni sezonda o dizide 


Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ozan Dolunay’ın yeni sezonda yer alacağı yeni projesi belli oldu.

Dolunay, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek olan TRT’nin iddiaları yapımları arasında yer alan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin kadrosuna katıldı.


Yakışıklı oyuncu, ilgiyle izlenen dizide  “Ibelinli Balian “rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Yapımını Akli filmin, yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Diziyi, Serdar Özönalan ve Hasan Erimez kaleme alıyor. 


Dizinin oyuncu kadrosunda,  Uğur Güneş, Sezgin Erdemir, Mehmet Ali Nuroğlu, Ekin Türkmen, Seda Yıldız, Erdinç Gülener, Bülent Şakrak, Sezin Akbaşoğulları, Olgu Toker, Asuman Bora, Ali Ersan Duru, Zeynep Kumral gibi isimler yer alıyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa