Hüseyin Yücel'den Gedson Fernandes açıklaması !

Yücel, siyah-beyazlıların gözde orta oyuncusu Gedson Fernandes resmi teklif geldiğini ama transferin gerçekleşmeyeceğini belirtti.

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 10:53
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 12:21
Hüseyin Yücel'den Gedson Fernandes açıklaması !
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Slovenya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmesen devam ediyor.

2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlıların ikinci başkanı Hüseyin Yücel transfer hakkında ilgili açıklamada bulundu.


"Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak için çalışıyoruz."


Yücel sözlerine şu şeklide devam etti:

Son 3 yılda kötü seneler geçirdiğini, bu sene direkt şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak için hazırlık yaptıklarını ve ona göre transfer ayarladıklarını belirtti.



"Oyuncular gitmek istemiyor"

Yücel " 19 yabancı oyuncuyu, 12'ye düşürmek zorundayız Ancak kontratlar öyle yapılmış ki, oyuncular gitmek istemiyor. Ben maaşımı alırım, yatarım psikolojisinde olan çok oyuncu var. Bu sorunları çözmeden yeni transferlere odaklanmak doğru değil.

Ama takviyeler kesinlikle olacak. Nerelerde ihtiyacımız olduğunu bilmiyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda karar vereceğiz." dedi.



"Resmi teklif geldi ama o iş bozuldu"

 Gedson Fernandes'in durumu hakkında da bilgilendirme yapan Yücel, "Şuan da Beşiktaş'ın oyuncusu. Resmi teklif geldi ama o iş bozuldu. Tekliflerini geri çektiler.Şuan Beşiktaş oyuncusu ve devam edecek gibi gözüküyor." dedi.


"Ciro oradaki alacaklarından vazgeçerek bizim önümüzü açtı"

Yeni transfer Ciro Immobile hakkında ise Yücel, " Çok pozitif bir insan. Beşiktaş'a gelmek istedi ve gelirken de fedakarlık yaptı. Ciro

oradaki alacaklarından vazgeçerek bizim önümüzü açtı. Bence çok iyi işlere imza atacak, emekli olmaya gelmedi." ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa