DEVA Partisi'nin Ankara il başkanı yeniden Elçin Gülören oldu!

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı'nın 2. Olağan Kongresi dün yapıldı. Partinin il başkanı yeniden Elçin Gülören oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 11:29
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 12:26
DEVA Partisi'nin Ankara il başkanı yeniden Elçin Gülören oldu!
Ecem Çetin Editör

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Ankara İl Başkanlığı'nın 2. Olağan Kongresi dün Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Kongre sonucunda Ankara İl Başkanı yeniden Fatma Elçin Gülören oldu. 

Yeniden seçilen İl Başkanı bir açıklamada bulundu. 

Gülören yaptığı açıklamada, başta Ali Babacan olmak üzere milletvekilleri, divan kurulu, delegelere, üyelere, gönüllülere ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti. 

Bu görevi yeniden üstlenmenin kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Fatma Elçin Gülgören, görevini en iyi şekilde yapacağını ve DEVA Ankara'yı en iyi seviyelere getirmek için çok çalışacağını söyledi. 


Gülgören, Ankara'nın sorunlarına çözüm üretmek, vatandaşların taleplerine karşılık vermek ve partinin hedeflerine ulaşmak için gereken  her şeyi yapacaklarını ifade etti. 

"DEVA Ankara'yı en iyi seviyelere getirmek için çok çalışacağız."


DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Fatma Elçin Gülgören, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

"Bugün DEVA Partisi 2. Olağan Ankara İl Kongresi'ni Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleştirdik. Kongre sonucunda DEVA Partisi Ankara İl Başkanı seçildim. Kongremizde katılımları ve katkılarıyla desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız olmak üzere milletvekillerimiz, divan kurulumuz, delegelerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bu onurlu görevi yeniden üstlenmek benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Görevimi en iyi şekilde yapacağım ve DEVA Ankara'yı en iyi seviyelere getirmek için çok çalışacağız. Ankara'mızın sorunlarına çözüm üretmek, vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek ve partimizin hedeflerine ulaşmak için gereken her şeyi yapacağız. Hep birlikte, daha demokratik, daha adil ve daha müreffeh bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Genel başkanımızın bugünkü kongrede yaptığı konuşmada ifade ettiği gibi ''Bu ülkenin yarınlarını işini dosdoğru yapanlar kuracak.''  Yarınlara birlikte yürüyoruz."


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa