Karısını merdane ile öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi!

Boşanma aşamasındaki karısının kafasına önce merdane ile vurdu sonra iple boğdu. Sanık için ağırlaştırılmış müebbet istendi.

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 11:53
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 14:43
Karısını merdane ile öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi!
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Olay, 29 Ocak'ta Bursa'nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. 

Turgay Kındaç, "Seher'i benden alamazsınız; öldürdüm. Eve polis ve ambulans gönderin, şakam yok" diyerek mesaj attı. Mesajı alan kız kardeşi, çiftin oğlu Hüseyin Kındaç'a haber verdi. Eve gelen Hüseyin Kındaç, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, 2 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

Tugay Kındaç, cinayetten bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Öldürmeden önce olay günü Turgay Kındaç, "Bana bir adım at, ailemizin şu anki durumunu düzeltelim. Seni seviyorum, aşığım." ifadesini kullandığı ve eşinin, "bunaltma beni" diyerek cevap verdiğini belirtti.

Tartışmanın ardından "kendimi kaybettim" ifadesinde bulunan Turgay Kındaç, "Ne kadar süre geçti; bilmiyorum. Kendime geldiğimde eşim yerde yatar vaziyetteydi. Herhangi bir kan falan görmedim. Montumu giydim, kediyi de alıp, evden çıktım. Eşimin cep telefonunu da yanıma almıştım. Telefonla, telefon kılıfı arasında eşimin adına olan banka kartı ile nüfus cüzdanının olduğunu fark ettim. Evden çıktıktan sonra ATM'ye giderek eşimin kartından 500 TL para çektim. Telefonunu da paraya ihtiyacım olduğu için 2 bin 300 TL'ye sattım. Pişmanım." dedi.

Merdane ile kafasına vurup iple boğarak öldürdü

Maktülün otopsi raporunda, merdane ile kafasına vurulduktan sonra iple boğularak öldürüldüğü; çenesinde, boğazında kanamalı kırıklar olduğu belirtildi.

Tutuklu sanığın suçunu itiraf ettiği belirtilen iddianamede, 'Eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edilen Turgay Kındaç'ın, öldürdüğü eşinin cep telefonu ve kredi kartını aldığı, kartından para çektiği ve cep telefonunu da sattığı gerekçesiyle 'Nitelikli yağma' ve 'Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama' suçlarından da 15 yıla kadar hapsi istendi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa