Sivassporlu Rey Manaj’dan taraftara bozkurt selamı!

Rey Manaj, kendisini karşılamaya gelen Sivasspor taraftarını havaalanında bozkurt işaretiyle selamladı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 14:28
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 14:39
Sivassporlu Rey Manaj’dan taraftara bozkurt selamı!
MP
Mevlüt Peker Editör

Sivasspor'un başarılı oyuncusu Rey Manaj, Sivas'a dönüşünde taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken Arnavut golcü, Sivas'a gelir gelmez taraftarlarını bozkurt işareti yaparak selamladı.

Havaalanında karşılama

Rey Manaj, Sivas'a inişinde havaalanında kırmızı-beyazlı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı. Coşkulu karşılama sırasında Manaj, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek onları kırmadı. Sivasspor kulübünden yapılan açıklamada, "Sivas'ın kralı hoş geldin" ifadesi kullanıldı.

Milli takım performansı

Başarılı futbolcu Rey Manaj, milli takımıyla EURO 2024'te de forma giyerek uluslararası arenada yeteneklerini sergilemişti.

Merih Demiral'in bozkurt işareti

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral, bir milli maç sırasında yaptığı bozkurt işaretiyle gündeme gelmişti. Bu hareket, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Merih Demiral'in bozkurt işareti, UEFA tarafından incelenmiş ve oyuncuya ceza verilmişti. UEFA, siyasi ve ideolojik semboller kullanmanın futbol sahalarında yasak olduğunu belirterek, Demiral'a para cezası ve uyarı vermişti. Bu ceza, futbol dünyasında geniş yankı uyandırmış, cezaya Türkiye başta olmak üzere Türk devletleri sert tepki göstermişti. Demiral'in bozkurt işareti, en çok da Almanya’nın tepkisini çekmişti. İç kamuoyunda ise büyük bir kesim, Merih Demiral'in milliyetçi duygularını ifade ettiğini savunarak hareketini desteklerken, küçük bir kesim ise futbol sahalarının bu tür ideolojik ve siyasi mesajlardan arındırılması gerektiğini vurgulayarak eleştirmişti. Merih Demiral’in bozkurt işaretini destekleyenler, işaretin Türklük sembolü olduğunu, hiçbir ideoloji ya da siyasi anlama gelmediğinin altını çizmişlerdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa