Özgür Özel'den Bahçeli'ye gönderme

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomi üzerinden İktidar ve MHP'ye seslendi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
23 Temmuz 2024 14:14
GÜNCELLEME
23 Temmuz 2024 15:19
Özgür Özel'den Bahçeli'ye gönderme
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

"Keyfiniz yerindeyse Cumhur İttifakı'na oy verin"

Ekonomi üzerinden konuşan CHP lideri, iktidar ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'ne seslenerek eleştirilerde bulundu. Enflasyon ve ekonomi olarak Türkiye'nin kötü günlerinde olduğunu belirten Özgür Özel, MHP Liderine sözleri üzerinden yanıt verdi.

Vatandaşa seslenen CHP lideri Özel, "Bahçeli 'Tarihin en ağır ekonomik krizi demek deli saçması' demiş. Hiçbir şey demeyeceğim. Cumhur İttifakı'na oy verenler alışveriş yaparken keyfiniz yerindeyse Cumhur İttifakı'na oy verin. Hayat pahalılığına çözüm istiyorsanız yeriniz Türkiye İttifakı." diye konuştu.

"Siz vicdanınızla hesaplaşın"

Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli'ye seslenmeye devam eden Özgür Özel, göndermede bulunarak, "Sinan Ateş'in ölümünden sonra o iki kişinin verdiği mesajlarda bir tek mesaj atılmamış. O iki kişi azmettiricilerle mesajlaşmış. Bunu görenlerin onu iddianameye sokması lazım ona direniyorlar. 154 kişiyi hedef gösterip hesaplaşacağız diyorlar. Gün gelecek vicdanı rahat olmayanlar o ikisinden hesap soracak.O yazıyı okudunuz ya sayın Bahçeli siz de vicdanınızla hesaplaşın." ifadelerini kullandı.

"Ötanazi cinayettir"

Türkiye'nin gündeminde uzun süredir olan sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye değinen Özel, sorunun hep birlikte çözülmesi gerektiğini söyledi.

Özel, "Sorun yoktur diyenlerden değiliz. Sorun var kaldırmak için çare ölüm diyenlerin karşısındayız. Türkiye'de sokak hayvanları sorunu var mı? Evet var. Bu sorunu çözmek için ötanazi yapalım demek cinayettir. Sahiplenmeyeni imha edelim demek cinayettir katliamdır vicdansızlığın dik alasıdır. " diye konuştu.




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa