Rus fenomen Tatiana, Muğla'da kazada öldü!

Dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina, Muğla'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
23 Temmuz 2024 15:56
GÜNCELLEME
23 Temmuz 2024 16:30
DHA
Kaynak DHA

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38) yaşamını yitirdi, diğer motosiklet sürücüsü Onur Obuk (29) ise ağır yaralandı. Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Söke-Milas karayolunda gerçekleşti.

Motosikletler çarpıştı

Milas yönüne doğru giden Onur Obuk'un kullandığı 01 ATM 970 plakalı motosiklet, Tatiana Ozolina'nın sürdüğü 4898 AM 55 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletler bariyerlere çarparak durabildi.

Olay yerine ekipler sevk edildi

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Tatiana Ozolina'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ozolina'nin cansız bedeni adli tıpta

Tatiana Ozolina'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir süre önce dünya turuna çıkmak için yola çıkan Ozolina'nın bu kapsamda Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Soruşturma devam ediyor

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.



Etiketler ​Muğla
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa