KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda açık havada izleyebileceğiniz 7 oyun

Cem Davran, Celil Nalçakan, Mert Fırat, Şevket Çoruh, Yiğit Sertdemir ve daha fazlası...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
23 Temmuz 2024 17:28
GÜNCELLEME
23 Temmuz 2024 17:47
KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda açık havada izleyebileceğiniz 7 oyun
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 7 Ağustos’ta Davran Tiyatrosu’nun "Üçü Bir Arada", 15 Ağustos’ta Kadar Yapım’ın "Eksik", 21 Ağustos’ta Temsili Sahne’nin "Herkes Kocama Benziyor", 22 Ağustos’ta kumbaracı50’nin "Yan Dünya", 23 Ağustos’ta Baba Sahne’nin "Bir Baba Hamlet", 25 Ağustos’ta Semaver Kumpanya’nın "Güzel Son" ve 29 Ağustos’ta DasDas’ın "Joseph K." oyunlarına ev sahipliği yapacak.

Biletler Mobilet'te

KüçükÇiftlik Bahçe’de, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mey | Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun biletleri Mobilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde satışa çıkıyor.

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ın 2020 yazında tiyatrolara güç vermek amacıyla hayata geçirdiği ve yaz aylarının bir klasiği haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, beşinci sezonunda bir kez daha seyircileri yemyeşil huzurlu bahçe ortamında ağırlıyor. 

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun ağustos ayı programı, 7 Ağustos’ta Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın rol aldığı Üçü Bir Arada oyunuyla başlayacak. 15 Ağustos’ta Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’nın sahneyi paylaştığı Eksik seyirciyle buluşurken Pınar Güntürkün’ün tek kişilik oyunu Herkes Kocama Benziyor 21 Ağustos’ta sahnelenecek. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 22 Ağustos’ta Ayşegül Tekin, Ayşegül Uraz, Meriç Rakalar, Murat Kapu, Volkan Çıkıntoğlu ve Yiğit Sertdemir’in birlikte rol aldığı Yan Dünya’ya, 23 Ağustos’ta Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nu aynı sahnede buluşturan Bir Baba Hamlet’e ev sahipliği yapacak. 25 Ağustos’ta Ahmet Kaynak, Mehmet Konu, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Muhammed Türkoğlu, Onur Şenol ve Selen Şenay’ın birlikte rol aldığı Güzel Son sahnelenirken 29 Ağustos’ta ise Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın’ın sahneyi paylaştığı Joseph K. oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Ağustos 2024 programı


Mey | Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen Bahçe Tiyatrosu’nda kapı açılış saati 19.30, oyunların başlama saati ise 21.00.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa