Bingöl'deki bıçaklı saldırıda can kaybı arttı

Bingöl'de madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısında hayatlarını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
25 Temmuz 2024 09:37
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2024 10:02
Bingöl'deki bıçaklı saldırıda can kaybı arttı
O
Onur Çetinkaya Editör

Sokak ortasında dehşet dün Bingöl'de yaşandı.


Tartıştı, bıçakladı

İddiaya göre, Bahçelievler Mahallesi'nde 19 yaşındaki madde bağımlısı  Emir Can Zazaoğlu çevredekilere rahatsızlık verdi. Sokak sokak gezen şahıs ardından bir vatandaşı durdurdu. Önce bir şeyler istedi ardından konuştu.

Madde bağımlısı kişi durdurduğu kişiden para istedi. Vatandaş parayı verdi. Ne yaptığını bilmeyen kişi ayakta dahi duramadı. Daha sonra adama parasını geri verdi.


Önüne geleni bıçakladı

Parasını alan adam başına geleceklerden habersiz uzaklaşıyordu ki madde bağımlısı bu kez takibe başladı. İşte ne olduysa o anda oldu. Madde bağımlısı kişi, adama arkadan saldırdı. Elindeki bıçağı vatandaşın boynuna sapladı. Bununla da kalmayan saldırgan yaraladığı adama tekmeler savurdu.

Sokakta dehşet 

Dehşet veren olay sırasında durdurulamayan kişi aynı yerde 9 kişiyi bıçakla yaraladı. Yaralı 9 kişi olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Dün olay sırasında iki kişi hayatını kaybetti.

Ölü sayısı arttı

Madde bağımlısının bıçaklı saldırısı sonrasında ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Fikri Carfi ve Özcan Aydın isimli iki vatandaş hayatını kaybetti. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Diğer yandan saldırganın 5 gün önce cezaevinden çıktığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa