İzlandalı rock grubu Kaleo, İstanbul'da coşturdu!

İzlandalı rock grubu Kaleo, İstanbul'da verdiği muhteşem konserle hayranlarını adeta büyüledi. Konsere katılan müzikseverler, harika bir gece yaşadılar.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
25 Temmuz 2024 11:58
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2024 12:10
İzlandalı rock grubu Kaleo, İstanbul'da coşturdu!
AA
Kaynak AA

İzlandalı rock grubu Kaleo, İstanbul'da KüçükÇiftlik Bahçe'de muhteşem bir konser verdi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, grup en sevilen şarkılarını seslendirdi.


Sevilen şarkılarla coşku dolu anlar

Organizatörlerden yapılan açıklamaya göre, Kaleo "Lonely Cowboy" ve "All the Pretty Girls" gibi popüler parçalarını sahneledi. Grubun performansı izleyicilerden tam not aldı.


Balthazar ve J.Bernardt sahne aldı

Konserin açılışını, Belçikalı indie rock gruplarından Balthazar'ın gitar vokali ve Jinte Deprez'ın solo projesi J.Bernardt yaptı. Bu performansların ardından Türk solist Sena Şener de sahne alarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.


JJ Julius'un istanbul sevgisi

İsimlerini Hawai dilinde "ses" anlamına gelen "Kaleo"dan alan grup, iki yıl aradan sonra yeniden İstanbul sahnesine çıktı. Grubun vokalisti JJ Julius, "En favori şehirlerimden biri olan İstanbul'da yeniden sizinle buluştuğum için çok mutluyum," diyerek hayranlarına sevgisini dile getirdi.


Way Down We Go ile zirve

Konserin en coşkulu anı, "Way Down We Go" şarkısında yaşandı. Dinleyiciler, bu şarkıda gruba hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir atmosfer oluşturdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa