Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne telefon kapattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne telefon kapattığı iddia edildi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
25 Temmuz 2024 13:55
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2024 15:14
Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne telefon kapattı!
Ecem Çetin Editör

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) iki kilit ismi.

31 Mart Seçimleri’nde gösterdikleri başarılarla ve rekorlarla dikkatleri üzerlerine çektiler.


Keçiören Belediyesi Eski Belediye Başkanı Turgut Altınok’a karşı yarışan Mansur Yavaş, rakibine büyük bir fark attı ve yüzde 60, 44 oy alarak yeniden ABB Başkanı seçildi.

İstanbul’da ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la yarışan Ekrem İmamoğlu ise yüzde 51, 14 oy aldı ve tekrardan kazanan isim oldu.


Geçtiğimiz sene yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları olarak gösterilen ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olası iki aday olarak isimleri anılan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. 

tv100 ekranlarında Cansu Canan Özgen’in sunumuyla ekrana gelen Özgür İfade programına katılan Altan Sancar, siyaseti sallayacak bir iddia ortaya attı. 


"Hesapları durdurun"

Sancar, Mansur Yavaş’ın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu’nu arayarak, “Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar bu hesapları durdurun” dediğini aktardı. 


Telefonu yüzüne kapattı  

İddiaya göre, Ekrem İmamoğlu’ndan “Bu hesapların bizimle ilgisi yok” yanıtı alan Mansur Yavaş, ‘Durdurmanızı rica ediyorum’ diyerek telefonu İmamoğlu'nun yüzüne kapattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa