Slovak futbolcu Adam Tučný kimdir?

Niké Liga'da MFK Ružomberok takımında forvet olarak oynayan Slovak profesyonel bir futbolcu Adam Tučný kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
25 Temmuz 2024 14:43
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2024 14:43
Slovak futbolcu Adam Tučný kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Adam Tučný, 21 Mayıs 2002 doğumlu Slovak futbolcu, Niké Liga'da MFK Ružomberok takımında forvet olarak oynuyor.

Kulüp Kariyeri

AS Trenčín: Tučný, AS Trenčín'de Fortuna Liga'daki ilk maçına 13 Haziran 2020 tarihinde çıktı. Pohronie'ye karşı ev sahibi olarak oynanan 4-0 galibiyet maçında, 77. dakikada Osman Bukari'nin yerine oyuna dahil oldu. Bu maçta Trenčín'in final skorunu belirleyen golü atan Bukari'nin ardından Tučný maça dahil oldu.

Tučný, Trenčín için ilk golünü 13 Aralık 2020 tarihinde Zemplín Michalovce'ye karşı oynanan lig maçında attı. 77. dakikada Jakub Kadák'ın yerine oyuna giren Tučný, sadece beş dakika içinde sol ayağıyla attığı şutla farkı azalttı. Milan Corryn'in üç dakika sonra attığı golle maç 2-2 berabere sonuçlandı.

MFK Ružomberok: Haziran 2022'de Tučný, MFK Ružomberok ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu transfer, Slovak futbolunun yetenekli genç oyuncusunun kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Uluslararası Kariyer

Aralık 2022'de Tučný, Slovak milli takımına ilk kez çağrıldı ve Francesco Calzona tarafından NTC Senec'de düzenlenen potansiyel oyuncuların kampına davet edildi. Bu, Tučný'nin uluslararası arenada da dikkat çekmeye başladığını gösteren bir adım oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa