Galatasaray, Elias Jelert transferini açıkladı

Galatasaray, Kopenhag forması giyen Elias Jelert'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
25 Temmuz 2024 16:10
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2024 16:47
Galatasaray, Elias Jelert transferini açıkladı
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yeni yıl için çalışmalarını sürdürüyor.


Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 4. hazırlık maçında Lecce ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleden  2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Hakim Ziyech ve 40. dakikada Wilfried Zaha kaydetti. 

Diğer yandan Galatasaray'ın transfer arayışı sürüyor. Sarı kırmızılılar geçen seneye damga vuran Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi renklerine bağlarken bir ismi daha kadrosuna kattı.

Genç sağ bek Aslan'da 

Galatasaray, uzun süredir gündeminde yer alan Kopenhag forması giyen Danimarkalı sağ bek Elias Jelert  ile transfer görüşmelerine başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

4 yıllık imza

Jelert'in perşembe günü İstanbul'da olması ve sarı-kırmızılı kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, genç oyuncunun 1 milyon euro maaş kazanacağı öğrenildi. Galatasaray ve Kopenhag bonuslarla birlikte toplam 11 milyon euro karşılığında anlaştığı öğrenildi.

Maç performansı dikkat çekti 

2022 yılından bu yana Kopenhag'ın A takımında forma giyen Jelert, Danimarka temsilcisinde çıktığı 97 maçta 1 gol atarken takımına 6 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro olarak gösterilen Jelert'in Kopenhag ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyordu.

Etiketler Elias Jelert
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa