Tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında böyle vurdu

Bağcılar'da Yusuf K., tehdit ettiği eski eşi Ceylan T.'yi sokak ortasında vurdu. Ceylan T. hastaneye kaldırılırken, Yusuf K. tutuklandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Temmuz 2024 02:40
GÜNCELLEME
26 Temmuz 2024 02:40
Tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında böyle vurdu
DHA
Kaynak DHA

Olay, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında, 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf K. (37) ile Ceylan T. (34) dört yıl önce boşandı. Yusuf K., boşandıktan sonra eski eşine tehdit mesajları göndermeye başladı. Son olarak bir ay önce Ceylan T.'yi öldürmekle tehdit etti.

Dün sabah işe gitmek üzere evden çıkan Ceylan T.'nin yolunu kesen Yusuf K., sokak ortasında tartışmaya başladı. 

Tartışma büyüyünce Yusuf K., eski eşini 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu. 

Yusuf K. olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletmesinden sonra gelen sağlık ekipleri, bacağından yaralanan Ceylan T.'yi hastaneye kaldırdı.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili güvenlik kameralarını inceledi.

 Polis, Yusuf K.'yi aynı gün yakaladı ve gözaltına aldı. 

Yusuf K.'nin evinde arama yapan polis, Ceylan T.'ye ateş ettiği silahı ele geçirdi. Durumu iyi olan Ceylan T., eski eşinden şikayetçi oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf K., 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ceylan T. ile eski eşinin tartışması ve silahla vurulma anı güvenlik kamerasına yansırken, olay yerine gelen Ceylan T.'nin yakınlarının sinir krizi geçirdiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay anına ilişkin görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Yusuf K. Sokakta eski eşinin önünü kesiyor. Daha sonra tartıştıkları sırada belindeki silahı çıkarıp bacaklarına ateş ediyor. Kurşunların isabet ettiği kadın acı içinde yere düşüyor. Bu sırada Yusuf K. Yaklaşarak tekrar üst üste silahını ateşliyor. Daha sonra da olay yerinden uzaklaşıyor. Çevredekiler Ceylan T.’nin yardımına koşuyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa