Fenerbahçe'de iki isimle yollar ayrıldı

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi gelişme yaşandı. Sarı lacivertli formayı giyen iki isimle yolları ayrıldı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
26 Temmuz 2024 15:20
GÜNCELLEME
26 Temmuz 2024 15:50
Fenerbahçe'de iki isimle yollar ayrıldı
O
Onur Çetinkaya Editör

Fenerbahçe, yeni sezon için geri sayıma geçti.


Topuk Yaylası ve ardından Avusturya kamplarını istenilen şekilde tamamlayan Fenerbahçe'de Jose Mourinho takım kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.


Portekizli hocanın gelmesiyle kadroda revizyona gidilirken yeni dönem içinde iddialı bir takım kurmak için çaba sarf ediliyor.


 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci ön eleme turunda İsviçre’nin Lugano takımıyla karşı karşıya gelen Fenerbahçe sahadan 4-3 galip ayrılarak tur avantajını yakaladı. 


Fenerbahçe tam gaz

Transferde de atağa geçen sarı lacivertliler, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın ve son olarak  Faslı yıldız Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı.


Umut ve Melih Konyaspor'da 

Diğer yandan daha önce Emre Demir, Serdar Aziz gibi yerli isimleri gönderen  Fenerbahçe'de iki isimle yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den Umut Nayir ve Melih Bostan Konyaspor'a transfer oldu. Konyaspor, Umut ile 2, Melih ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


7 ismin gidiş bileti kesildi

Diğer yandan , yeni sezon için gözden çıkarılan Cengiz Ünder, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak'ın kiralık ya da satış listesine konulması gündemde. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa