Fenerbahçe'den Cengiz Ünder kararı!

Transferde son rötuşları yapan Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile karar aşamasına gelindi. Ünder'e "Kulüp bul" çağrısı yapıldı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
26 Temmuz 2024 16:00
GÜNCELLEME
26 Temmuz 2024 16:47
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder kararı!
O
Onur Çetinkaya Editör

Transfer çalışmalarına hız veren sarı lacivertli takım,  2024-2025 futbol sezonunda yabancı sınırının 14'ten 12'ye düşmesi üzerine yerli rotasyonuna rotasını çevirdi.


Yönetim ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık gelen Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlarken ardından Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı da kadrosuna kattı.  Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'un ile anlaştı. 

Fransız ekibi Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen Cengiz Ünder de Fenerbahçe ile yol ayrımında.  Sarı-lacivertli yöneticilerin, geçen sezon beklentilere tam anlamıyla karşılık veremeyen 27 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. 


 12 gole katkı yapan futbolcu için Jose Mourinho'nun da  satışına onay verdiği öğrenildi. Ünder geçen sezon çok sayıda maçı ise sakatlıkları nedeniyle kaçırdı.

Transferin büyük kısmını tamamlayan Fenerbahçe'de gözler ayrılacak futbolculara çevrildi. Bu isimlerden biri olması beklenen Cengiz Ünder'e "Kulüp bul" çağrısı yapıldığı öne sürüldü.

Böylece En-Nesyri öncesi Fenerbahçe'nin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder'in sarı-laciverlilerle macerası sadece 1 sezonla sınırlı kalabilir.

Serie A ekibi Napoli'nin sarı-lacivertli kulübün yıldızı Cengiz için girişimlere başladı. Fenerbahçe,  27 yaşındaki futbolcu için 12 milyon euroluk bir bonservis bedeline karar verdi.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye katılan Cengiz, sarı-lacivertli formayla 33 resmi maçta 9 gol atıp, 3 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa