Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Rize’ye muhteşem bir cami yapacağız” mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezindeki caminin kaydığını belirterek “Rize şehir merkezinde muhteşem bir camiyi inşa edelim istiyoruz” dedi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
26 Temmuz 2024 21:11
GÜNCELLEME
26 Temmuz 2024 21:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Rize’ye muhteşem bir cami yapacağız” mesajı
AA
Kaynak AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan  toplu açılış töreni ve bazı programlara katılmak için memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi.

Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, burada hemşehrilerine seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana-baba ocağında hemşehrileriyle tekrar bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirterek afet konutlarının dağıtımı ve atacakları bazı adımları yerinde görmek istedikleri için Rize'ye geldiklerini söyledi.

Rize Şehir Hastanesi ve Güneysu Hastanesi'nin inşaatını inceleyeceğini belirten Erdoğan, hastaneleri bir an önce Rize'ye teslim etmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu Rize'de yağış beklendiğini hatırlattı ve  bunun Rize'nin bereketi olduğunu ifade etti.

Çay üreticilerine "Çaylar ne alemde? “ diye soran Erdoğan, artık çayın makinayla tarandığına işaret etti ve “Bu da tabii pek hayra alamet değil. Nereden nereye geldik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir de cami müjdesi verdi.

"Rize'mizde inşallah, Rize şehir merkezinde muhteşem bir camiyi inşa edelim istiyoruz.” diyen Erdoğan, “Mevcut cami maalesef kayma yapmış. Şimdi şantiyenin olduğu yerde büyükçe bir cami yapalım istiyoruz, bu büyük cami ile birlikte Rize'nin kendine yakışanını gerçekleştirelim istiyoruz.”  Şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemşehrilerinin yazılı taleplerini korumaları vasıtasıyla aldı ve çocuklara oyuncak dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Rize'de düzenlenecek Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplantısı'na katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa