Semih Kılıçsoy için yeni iddia

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy için Suudi Arabistan kulüplerinin sıraya girdiği iddia edildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Temmuz 2024 11:08
GÜNCELLEME
27 Temmuz 2024 11:32
Semih Kılıçsoy için yeni iddia
O
Onur Çetinkaya Editör

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy Süper Lig'de performansıyla parmak ısırttı.


Takımı kötü bir sezon geçirmesine rağmen attığı gollerle Beşiktaş'ı sırtlayan genç yetenek EURO 2024 kadrosuna da katıldı. Attığı gollerle taraftarların gönlünü fetheden Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

Avrupa'nın radarına takıldı

Önce Borussia Dortmund'un scout şefi Laurent Busser, İstanbul'a gelerek genç yeteneği takip etti ardından da bir diğer Alan devi Bayern Münih Kılıçsoy'un peşine düştü. Bavyera ekibinin yanı sıra Manchester City, Arsenal, PSG, Monaco, Bayer Leverkusen ve Stuttgart'ın da genç yıldızla ilgilendiği belirtildi.

Arabistan listeye ekledi

EURO 2024 sonrası dikkat çeken bir çıkış yapan Kılıçsoy'a Avrupa'nın ardından Suudi Arabistan kulüplerinden de teklifler gelmeye başladı. 

Suudi Pro Ligi'nin olası forvet transferleri listesine Semih Kılıçsoy'u dahil ettiği iddia edildi. Arabistan ekiplerinin kısa süre içinde genç forvet için harekete geçebileceğinin altı çizildi, 18 yaşındaki yıldızı adeta radarlarına aldı. 

2028 yılına kadar sözleşmesi buluyor

Diğer yandan Beşiktaş çok yüksek bir bonservis bedeli olmadığı sürece Semih Kılıçsoy'u satmayı düşünmüyor. Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözdesi olan Semih'in 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon 39 maça çıkarken  18 yaşındaki golcü bu maçlarda 12 gol ve 3 asist yapma başarısı gösterdi. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa