Çardakta yemek yiyen aile ölümden döndü

Ankara'da çardakta yemek yiyen aile az daha TIR'ın altında kalıyordu. Faciadan dönülen o anlar kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Temmuz 2024 12:15
GÜNCELLEME
27 Temmuz 2024 13:12
Çardakta yemek yiyen aile ölümden döndü
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşandı.


Faciandan son anda dönüldü

Bir aile dinlenme tesislerinde bulunan çardakta oturuyordu. Aile yemek yediği esnada yanlarında bir TIR belirdi. Dinlenme tesislerinden çıkan TIR şoförü ağır hareketlerle yola doğru hareket etti.

TIR ailenin olduğu çardağa çarptı

İşte ne olduysa o anda oldu. Manevrayı ayarlayamayan şoför, ailenin bulunduğu çardağa çarptı. Dorsenin çardağa çarpmasıyla çardak bir anda havaya kalktı. Aracın çarptığı noktada olan küçük çocuk korku ve panikle ailesinin yanına kaçmaya çalıştı. 

Diğer şoför uyardı 

Durumu fark eden bir başka araç şoförü çardağa çarpan TIR şoförünü kornaya basarak uyardı. Şoförün dikkati olası facianın da önüne geçti. Dorsenin çardağa çarparak takıldığını fark eden şoför ise aracı durdurdu. Ne olduğunu anlamaya çalıştı. 

O anlar kamerada

Kısa süreli şaşkınlığını atlatarak yeniden geri manevra yapan şoför, aracı çardaktan kurtardı. Şoför daha sonra korkuya sebep olduğu aile ile konuştu. Kazanın ucuz atlatılmasıyla şoför yoluna, aile de kaldığı akşam yemeğine devam etti. Kaza, ailenin yaşadığı korku ve sonrasında olanlar anbean bir başka aracın kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa