Destici, "Terör propagandası yapanlar vatandaşlıktan çıkarılsın"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yurt içi ve dışında Türkiye'ye yönelik terör propagandası yapanların vatandaşlıktan çıkarılmasını teklif etti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Temmuz 2024 16:59
GÜNCELLEME
27 Temmuz 2024 17:36
Destici, ''Terör propagandası yapanlar vatandaşlıktan çıkarılsın''
O
Onur Çetinkaya Editör

Terör örgütleri ve onların uzantıları Türkiye'ye yönelik illegal propagandasını sürdürme eylemi içerisine girerken Emniyet Teşkilatı terör sevicilere göz açtırmıyor.  

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Dışişleri Bakanlığı koordinesinde hainler bir bir tespit edilirken Türkiye'nin sınır ötesinde operasyonlar ise aralıksız şekilde sürüyor. 


"Terör propagandası yapanlar vatandaşlıktan çıkarılsın"

Türkiye yönelik Avrupa ve yurt içerisinde örgüt propagandası yapan hainlere ise Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den sert tepki geldi. 

Terör destekçilerinin Türkiye'ye rahatlıkla gelip tatil yaptığını ardından Avrupa'ya döndüklerinde Türkiye'ye yönelik terör söylemlerinin devam ettirmeleri hakkında konuşan Destici, bu kişilerin Türkiye Cumhuriyeti kimliği ve pasaportunun alınmasını ve Türkiye vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini söyledi.

Destici açıklamasında;

"Bugün, başta sahil şehirlerimiz olmak üzere, birçok yerde, terör uzantısı bazı gruplar teröristbaşını öven şarkılarla halaylar çekiyorlar.

Gencecik evlatlarımız, bunlara meydan bırakılsın diye mi şehit oldular?

Durum bundan ibaret de değil. Avrupa'nın muhtelif ülkelerinde yaşayan, Türk pasaportu taşıyıp, Türk düşmanlığı, Türkiye düşmanlığı, terör örgütü propagandası yapanlar var.

Üstelik bu terör destekçileri, her yaz Türkiye'ye gelip tatil yapıyorlar, Avrupa'ya döndüklerinde ise örgüt propagandasına devam ediyorlar. Bunu da saklamıyorlar. Alenen terör örgütünün destekçisi olduklarını ifade ediyorlar.

Yine çeşitli sosyal mecralarda terör örgütü propagandası yapanlar da var.

Biz, Büyük Birlik Partisi olarak, bu şekilde terör örgütü propagandası yapıp Türk vatandaşı olanların, Türkiye Cumhuriyeti kimliği ve pasaportu taşıyanların tespit edilip vatandaşlıktan çıkarılmasını teklif ediyoruz!" ifadelerine yer verdi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa