Kocaeli’de ‘eski eş’ dehşeti! Oğlunu da öldürüyordu

Gölcük ilçesinde boşandığı eşinin evine giden M.Y., isimli şahıs dehşet saçtı. Eski eşini katleden adam oğlunu da öldürüyordu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
27 Temmuz 2024 21:53
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 16:02
Kocaeli’de ‘eski eş’ dehşeti! Oğlunu da öldürüyordu
Kübra Şenal Editör

Bugün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Yeni Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir binada çocuklarıyla birlikte yaşayan Sözen Tutci eski eşi tarafından boynundan vurularak katledildi.


Kapıyı açan oğlunu bacağından vurdu

İddiaya göre; Hakkında uzaklaştırma kararı olan M.Y., eski eşi Sözen Tutci ve çocuklarının yaşadığı eve geldi. Balkonda oturan Sözen Tutci'yi boynundan silahla vuran cani baba ardından, arkasından gelerek kendisini engellemeye çalışan oğlu Vedat Y.’yi bacağından vurdu.


Sözen Tutci'yi tek kurşunla vurdu

M.Y., balkonda oturan kadına ateş ettiği sırada, yerden kalkan yaralı V.Y., babasını engellemeye çalıştı. Yaşanan boğuşma sırasında silahın patlaması sonucu M.Y. de göğsünden vurularak yaralandı.


Sözen Tutci kurtarılamadı

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, bacağından yaralanan V.Y. ve göğsünden yaralanan babası M.Y.’yi ambulansla çevredeki hastanelere kaldırdı.


Boynundan vurulan Sözen Tutci’nin ise hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde olay yeri inceleme çalışması yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa