Oğlunun beline ip bağlayıp bisikletin arkasında koşturdu

Adana'da oğlunun beline ip bağlayarak elektrikli bisikletin arkasında zorla koşturan sözde baba yakalandı ancak kısa süre sonra serbest bırakıldı.

AA
Kaynak AA-DHA
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 12:46
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 12:58
AA
Kaynak AA-DHA

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, oğlunu beline bağladığı iple elektrikli bisikletin arkasından koşturan kişi gözaltına alındı.

Vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti

İlçedeki Pekmezli Mahallesi'nde bir kişinin, beline ip bağladığı oğlunu elektrikli bisikletin arkasından koşmaya zorladığını gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla olayı kaydetti.

Görüntüler sosyal medyada yayıldı

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, baba ve oğlunu bulmak için araştırma başlattı.

Baba ve oğlu bulundu

Ekipler, yabancı uyruklu olduğu belirlenen baba Mahcub H.'nin ailesiyle bölgedeki bir çadırda yaşadığını tespit etti. Bunun üzerine ekipler, çadıra giderek Mahcub H. ve oğlu A.H.'ye (13) ulaştı.

Gözaltına alındı ve ifadesi dinlendi

Şüpheli Mahcub H., emniyete götürüldü. Gözaltına alınan zanlının, arkadaşlarıyla başka bir çocuk grubuyla kavgaya karışmasını önlemek için oğlunu çadıra götürmek istediği, oğlunun karşı gelmesi üzerine elektrikli bisiklete bindirip kaçmasını önlemek için belinden iple bağladığını, daha sonra çocuğun bisikletten inip arkasından koştuğunu öne sürdüğü öğrenildi.

Serbest bırakıldı

Mahcub H., savcılık talimatıyla emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa