Mustafa Destici, PKK sevicilere kabus olmaya hazırlanıyor

Destici Türkiye aleyhine faaliyet gösteren terörseviciler hakkında 'vatandaşlıktan çıkarılma'ya yönelik kanun teklifi hazırlayacaklarını söyledi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 12:48
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 13:34
Mustafa Destici, PKK sevicilere kabus olmaya hazırlanıyor
Kübra Şenal Editör

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, son zamanlarda terör örgütü PKK lehine atılan sloganların sosyal medyada yayılmasının yeni bir planın parçasını olduğunu belirterek, "Bu türlü sosyal medya ağırlıklı propagandalara görüldüğü yerde, Mersin'de olduğu gibi ivedilikle müdahale edilmelidir." dedi.


"Vatandaşlıktan çıkarılsınlar"

Türk ve Türkiye sevdasından ödün vermeyen Mustafa Desteci, eylemlere dahil olan ve Türkiye aleyhinde faaliyetler yürüten terör örgütü mensupları ve uzantıları için Meclis'e yeni bir kanun teklifi hazırlayacaklarını belirtti. Destici, bu şahısların 'vatandaşlıktan çıkarılmaları için' Meclis'te temsil edilen ve aynı hassasiyeti taşıyan partilerle iletişime geçeceklerini belirtti.


"CHP ve PKK/DEM'in 'Kent uzlaşısı"

BBP Genel Başkanı Destici, yazılı açıklama, "Maalesef şu anda, CHP ve PKK/DEM'in 'Kent uzlaşısı' ittifakının sonuçlarını tecrübe ettiğimiz suni ve sinsi bir süreç oluşturuluyor. Bu süreçte yaşananlar, PKK/DEM Parti'nin yeni stratejisidir. PKK/DEM Partililer, terör örgütü PKK marşları ve terörist başı Apo'ya övgü sloganları ile halay çekip sosyal medyada yayınlamaya başladılar. Bu görüntüler ağırlıklı olarak CHP ve PKK/DEM belediyeleri bölgeleri ile Ege ve Akdeniz illerimizdeki tatil beldelerinden paylaşılıyor. Bunu peyderpey ülke geneline yayıp mağduriyet oluşturmayı ve sonunda cinayetlerini ve ihanetlerini normalleştirmeyi planlıyorlar. Bu ülke topraklarında yetişen, kendilerini elit zanneden, milletimize ait değerlerin tümüne yabancı ve düşman bir topluluk da bu terör örgütü çığırtkanlığı yapanların propagandalarının düşünce özgürlüğü ve meşru olduğunu savunup duruyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa