Afyonkarahisar'da korkunç kaza: 3 ölü

Afyonkarahisar ilinin Çay ilçesinde bir otomobil ile tır çarpıştı. Ailenin yok olduğu otomobilin durumu, çarpışmanın şiddetini gösterdi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 15:18
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 15:34
Afyonkarahisar'da korkunç kaza: 3 ölü
AA
Kaynak AA

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, tırla çarpışan otomobildeki çift ile çocukları hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise yaralandı.


Kaza detayları

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde meydana gelen kazada, M.Z. (39) idaresindeki 06 AVS 07 plakalı otomobil, Çay-Dinar kara yolu Akkonak köyü yakınlarında H.Ç.'nin (40) kullandığı 34 KKZ 949 plakalı tırla çarpıştı.


Çocuk da kurtarılamadı

Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü M.Z. ile eşi G.K.Z.'nin (33) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin 4 yaşındaki kızları L.Z. ise ağır yaralı olarak ambulansla Çay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Cenazeler otomobilden güçlükle çıkarıldı

Otomobilde sıkışan çiftin cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak morga kaldırıldı. Kazada yaralanan tır sürücüsü H.Ç.'nin ise hayati tehlikesi bulunmadığı ve Bolvadin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.


Tır sürücüsü gözaltına alındı

H.Ç.'nin tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınacağı açıklandı. Olayın ardından G.K.Z.'nin farklı bir otomobille aynı güzergahta seyreden anne ve babası da olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa