Kocaeli'de bir aile dramı! Eşini öldürdükten sonra...

Gölcük'te Mustafa Y. adlı şahsın evini basarak boynundan vurarak öldürdüğü eski eşi Sözen Tutci'nin hayat hikayesi tüyleri diken diken etti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 15:45
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 16:00
Kocaeli'de bir aile dramı! Eşini öldürdükten sonra...
Kübra Şenal Editör

önceki gün Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Gölcük Yeni Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir evde eski eş dehşeti yaşandı.

Sözen Tutci'nin çocuklarıyla birlikte yaşadığı eve gelen 48 yaşındaki Mustafa Y., içeri girer girmez balkonda oturan eski eşine tabanca ile ateş etti. Ardından, arkasından gelerek kendisini engellemeye çalışan oğlu Vedat Y.’yi bacağından vurdu. Evdeki kendi silahını alan Vedat Y. de babasına ateş ederek ağır yaraladı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine eve polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Yaralanan baba ve oğlu farklı hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden Sözen Tutci’nin cenazesi morga kaldırıldı.


Babanın hayati tehlikesi sürüyor

Başından ve göğsünden vurularak ağır yaralanan Mustafa Y.’nin kaldırıldığı hastanede hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, bacağından yaralanan Vedat Y. ise hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı. Vedat Y.’nin ifadesinde, olay anlarını ve babasıyla geçmişte yaşadıkları problemleri anlattığı, olay anında annesini korumak isterken babası ile yaşadığı boğuşma esnasında Mustafa Y.’nin yaralandığını söylediği öğrenildi.


Film gibi bir hayat

Öte yandan yaşamını sona eren Sözen Tutci’nin hayatı duyanları hüzne boğdu. Hayatını zorlu şartlar altında geçiren Tutci'nin çocuk yaşta evlendirildiği ve eski eşinden de şiddet gördüğü belirtildi. Boşanmak için 5 çocuğunun büyümesini bekleyen Tutci'nin Gölcük'e yerleştiği söylendi.

Ancak eski eşi onları burada da buldu.

Bir çocuğu kazada ölmüş biri ise intihar etmiş

Tutci’nin 5 çocuğundan Sinan Y.’nin geçtiğimiz Mart ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiği, ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğunun ise 18 yaşındayken İstanbul’da babasından kaynaklı yaşadıkları psikolojik sorunlar sebebi ile intihar ettiği öğrenildi. 7 yıl önce eşinden boşanan Sözen Tutci’nin eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu da belirlendi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa