Düzce'de haşemalı kadın sitenin havuzundan atıldı

Düzce'de, dairesi bulunan sitenin ortak havuzuna kapalı giren kadın, sitenin yöneticileri tarafından havuzdan atıldı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 16:36
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 16:39
Düzce'de haşemalı kadın sitenin havuzundan atıldı
MP
Mevlüt Peker Editör

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin Allah’ı, Peygamber Efendimizi, Müslümanları ve İslam dinini hedef alan aşağılık sözleri gündemdeki tazeliğini korurken, asıl kimin kime karıştığını kanıtlar nitelikteki görüntüler Düzce’den geldi.

"Havuza kapalı giremezsin"

Düzce’de bir sitede mülkü bulunan bir kadın, siteye ait olan ortak havuzdan yararlanmak istedi. Havuza haşema ile giren kadın, sitenin hayli ileri yaşta oldukları görünen yöneticileri tarafından havuzdan çıkarılmak istendi.

Resmen ayrımcılık!

Havuz imkanının tüm site sakinlerine yönelik olduğunu hatırlatan ve havuzdan neden çıkarılmak istendiğini soran tesettürlü kadına yöneticiler, “Bu sitenin kuralları var” yanıtını verdi.

Kanuna aykırı kural olamaz!

Hukuken mevzuata aykırı kurallar konulamayacağı gerçeğine rağmen keyfi kural koyan site yönetimi, kadını “havuzu kapatmak” ile tehdit etti.

Havuza girmek için kalça ve memelerin görünmesi mi gerekiyor?

Kendisini görüntüleyen kadına “Ne çekiyorsun, neyi belgeliyorsun?” diye soran yönetici, kapalı olarak havuza girilemeyeceğini belirterek, derhal havuzu terk etmesini istedi.

28 Şubatçı zihniyet!

28 Şubatçı zihniyet suretlerinde görünen yaşlı yöneticiler, vücudunu göstermeyen kadını zorla havuzdan çıkardılar.

Tuğba Ekinci’nin “kıyafetimize karışılıyor” iddiası

Tüm sahne kıyafetleri aşırı dekolte içermesine, sahne figürlerinde seks objeleri tercih ederek sürekli cinsellik mesajları vermesine rağmen Tuğba Ekinci hiçbir makam tarafından eleştirilmemiş ancak Tuğba Ekinci, sosyal medyada yapılan eleştirilere, İslami kesimi ve dinini hedefine koyarak yanıt vermişti.

Tuğba Ekinci, “Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek? Nasıl amin demek? Bu nasıl Allah? Bu nasıl Peygamber? Hayırdır!" şeklinde ahlaksız, hayasız ve hadsiz sözler sarf etmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa