Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e, Karabağ ve Libya hatırlatması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Karabağ ve Libya’ya girdiğini hatırlatarak “Bunun benzerini aynen onlara da yaparız” sözleriyle İsrail’e gönderme yaptı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
28 Temmuz 2024 21:25
GÜNCELLEME
28 Temmuz 2024 21:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e, Karabağ ve Libya hatırlatması
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında, İsrail’e yönelik çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İsrail'in Gazze'deki katliamlarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ ve Libya üzerinden İsrail’e gönderme yaptı.

"Biz nasıl Karabağ'a ve Libya'ya girdiysek benzerini aynen onlara da yaparız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin, Ermeni işgali altındaki Karabağ ile dış müdahaleyle karşılaşan Libya’da üstlendiği rollere dikkati çekti.

“Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız” sözleriyle İsrail’i hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yapmamak için hiçbir şey yok.  Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi'ne 'Mahmud Abbas' tepkisi    

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden refah partili bir ismin Mahmud Abbas’ın TBMM2de konuşturulması gerektiği yönündeki açıklamalarına da, “Çıktı bir tanesi parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah'ın bir tane adamı. Mahmud Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor?” diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Mahmud Abbas’ın kendilerine olumlu cevap veremediğini dile getirdi.

 Bundan sonraki süreci buna göre işleteceklerini belirten Erdoğan, “Parlamentomuzu hak yolda olan herkese açarız. Bunu göremeyecek kadar gözleri var görmüyorlar” şeklinde konuştu.

"Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiinde  ithalat ve ihracat rakamlarındaki değişime de “Neydi nereye geldik. Ama bunların hiçbiri bizi aldatmasın” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz çok güçlü olmalıyız ki, bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın” sözleriyle hedeflerini ortaya koydu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa