Erbakan’dan Erdoğan’a yanıt :“Yeniden Refah sayesinde seçildiniz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Parlamentoya sayemizde girdiler" sözlerine yanıt verdi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 01:29
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 01:42
Erbakan’dan Erdoğan’a yanıt :“Yeniden Refah sayesinde seçildiniz”
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahmud Abbas’ın TBMM’ye çağrılığ konuşturulması gerektiğini söyleyen Yeniden Refah partili milletvekilini eleştirdi.

İsim vermeden İstanbul milletvekili Doğan Bekin’i hedef alan Erdoğan, "Çıktı bir tanesi affedersiniz, terbiyesizin teki, parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah'ın bir tane adamı var, kafadan da galiba sıkıntısı var onun. Mahmud Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, davet etmelerine rağmen Mahmud Abbas’ın kendilerine olumlu cevap vermediğini açıkladı.

“Partinden birkaç kişi parlamentoya girdiyse sayemizde girdi”

Bu adımları atarken kendi içlerinden vurulduklarını belirten Erdoğan, “Biz bu parlamentoyu kimlere açmadık ki? Parlamentomuzu biz evelallah hak yolda olan herkese açarız. Ama bunların bu işlerden haberi yok. Eğer bugün partinden birkaç kişi parlamentoya girdiyse sayemizde girdi, bunu gör. Ama bunu göremeyecek kadar gözü var, görmüyor" diyerek yeniden Refah’ı Meclis’e kendilerinin taşıdığını dile getirdi.

Bu sözlere Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan yanıt geldi.

Nezakete davet etti

Erbakan, sosyal medya X hesabından yaptğı paylaşımda, İstanbul Milletvekili  Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığını vurguladı.

Fatih Erbakan, “kendisini nezakete davet ediyoruz” dedi.

“Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde Cumhurbaşkanı seçildiğini hatırlatıyoruz”

 Yeniden Refah Partisinin Ak Parti sayesinde TBMM’de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadelerine de yanıt veren Erbakan, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa