İsrailli bakandan Erdoğan'a küstah tehdit

Eli kanlı İsrail bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözler sarf etti. Siyonist Bakan Israel Katz, Saddam Hüseyin üzerinden benzetmede bulundu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 09:20
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 10:51
İsrailli bakandan Erdoğan'a küstah tehdit
O
Onur Çetinkaya Editör

7 Ekim'de başlayan İsrail saldırılarında soykırım ve insanlık dramı 300'üncü gününe yaklaştı. 24 saatte düzenlenen saldırılarda 66 Filistinli hayatını kaybetti, 241 kişi yaralandı. Saldırılarda ölenlerin sayısının 39 bin 324'e, yaralı sayısının da 90 bin 830'a çıktı.

Abluka altına alınan Gazze'de tüm dünyanın gözleri önünde katliam devam derken  İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu küstah oyunlarını sürdürüyor.

Halkın sığındığı hastaneler, ibadethaneler ve eğitim kurumları hedef alınırken geçtiğimiz gün ise  İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr El Belah'ta sahra hastanesine 3 bomba attı. Hastanesini bombalaması sonucu 31 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

"İsrail'in tahditleri son bulmalı"

Gazze'de yaşanan insanlık dramına en büyük tepkiyi her fırsatta Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gösteriyor. ABD'de NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği Gazze ve terör mesajlarıyla dünyaya seslendi.


Amerika Birleşik Devletleri'nde NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zirvede barış mesajları verdi.

Gazze'de İsrail soykırımının 9'uncu ayında da sürmesine tepki gösteren Erdoğan, İsrail'in tehdit ve çatışmalara son vermesi gerektiğini söyledi.


"Biz nasıl Karabağ'a ve Libya'ya girdiysek benzerini aynen onlara da yaparız"

Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha katil İsrail’e yönelik konuştu.  İsrail'in Gazze'deki katliamlarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ ve Libya üzerinden İsrail’e gönderme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız”  Yapmamak için hiçbir şey yok.  Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a Saddam Hüseyin tehdidi

Her fırsatta Türkiye'ye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hazımsızlığını ortaya koyan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz yine haddini aştı. Alçak ifadelerle Başkan Erdoğan'ı hedef alan Katz, idam edilen eski Irak Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin'in de yer aldığı alçak bir paylaşımda bulundu.

Katz,"Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin." ifadesini kullandı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa