Simge'den Mauro Icardi açıklaması!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın Mauro Icardi ile ilgili sözleri gündem oldu. Sağın, "İleride ne olacağı da belli olmaz." ifadelerini kullandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 09:32
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 10:33
Simge'den Mauro Icardi açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından birisi olan ve taraftarın gönlünde taht kuran Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberi aldığı geçtiğimiz haftalarda magazine bomba gibi düştü. 

Wanda Nara, çıkan haberlerin ardından açıklama yaparak, ayrılığı doğruladı ve 10 yıllık evliliklerini bitireceklerini açıkladı. 


Bu haberin ardından gözler, Aşkın Olayım şarkısı Mauro Icardi ile özdeşleşen Simge Sağın'a çevrildi. 

Sağın'dan çıkan haberler sonrası dikkat çeken paylaşımlar geldi. 

Güzel şarkıcı, "Başlıyoruz" notu ve #aşkınolayım hashtagini eklediği paylaşımına göz kırpma emojisi koydu. Şarkıcı, bir paylaşım daha yaparak, "Şimdi değilse ne zaman" notunu ekledi.

"Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli, gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri" sözleri de dikkat çeken Simge Sağın'dan yeni bir açıklama geldi. 


"Bizi birbirimize sağlayan şey müzik"

"Bizi Icardi ile bizi birbirimize sağlayan şey müzik oldu" diyen Simge Sağın, halen daha aynı şeyin geçerli olduğunu söyledi. 

"İleride ne olacağı da belli olmaz"



Mauro Icardi ve Wanda Nara'ya çok saygı duyduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, mutlu olmalarını istediğini ifade etti. 

Konunun hiçbir yerinde olmadığını söyleyen Sağın, "Ama ileride ne olacağı da belli olmaz. Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için artık bir şey demiyorum. Ama bu konuyla ilgili yorumum belli. Yanlış anlaşılmasın." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa